Ujjkötéses technika

Gyors, egyszerű, aki nem tud kötni annak is ajánlom. Mikor rátaláltam azonnal nekiláttam, pár perc alatt kész lett egy sál, aminek párját is kötöttem, és összecsavarva a kettőt lett egy érdekes kis sálam. Már az ujjunkra sincs szükség, egyik kedves olvasónk ötlete alapján:-)

 

Könnyű ujjkötési technika, hihetetlen gyorsan tudsz különleges kiegészítőt ( sálat) készíteni kötőtű és kötési ismeretek nélkül! Gyerekek is kipróbálhatják.

ujjkotes

 

 

Forrás: Anna Marica Adamek

Ötlet Annától:Sziasztok,kicsit tovább gondoltam,egy kartondobozból készítettem egy 10 szemes “ujjkötéses” sablont,másfél centinként bevágtam, minden másodikat kivágtam,így egy kis bástyaszerű kartonlapom lett, 3 cm hosszú(azok az ujjak)és ugyanezzel a technikával nem 4 szemes lett hanem 10.remélem másnak is hasznos ötlet

kartondoboz

 

Ötlet

-Maradék fonalakból ujjaztam pár sálat, vendégek elvitték , nekem nem is maradt.  Fejpántnak , csuklóra, adtam az ötletet

Köszönjük a megosztást

 


Létrehoztuk új Kézimunka/Kötés-Horgolás csoportunkat, akit érdekel, bátran csatlakozzon! Zárt csoport, de mindenkit szívesen fogadunk, aki csatlakozni szeretne! Kattints ide és csatlakozz »»»

Hozzászólások
Anna szerint:

Kérek a nevem végére egy k betűt lemaradt 🙂