Te is elkészítheted! Hangulatos horgolt világító szőnyeg a lakásba!

Ez a munka garantáltan lenyűgözi még azokat is, akik nem különösebben fogékonyak a horgolás iránt. Hát még azokat, akik szívesen kapják a tűt a kezükbe! Ez a gyönyörű, világító szőnyeg sok, horgolásban tehetséges embert ösztönzött már arra, hogy elkészítse belőle a saját változatát.

te-is-elkeszitheted-hangulatos-horgolt-vilagito-szonyeg-a-lakasba

Minden lakásban szépen mutat a hangulatvilágítás, ahogyan egy dekoratív szőnyeg is. Ebben a projektben a legjobb, hogy a kettőt ötvözi, ezért bátran kijelenthetjük, ez a valaha volt legkülönlegesebb horgolt munkák egyike.

Szükség lesz egy LED füzérre, ami nem melegszik át, azaz tűzbiztos, emellett pedig energiatakarékos is. A LED füzér hossza határozza meg a szőnyeg méretét, ezt vegyük figyelembe, mikor a füzért vásároljuk. A videón látható méretű szőnyeg elkészítéséhez 6 m LED füzért használunk fel. A horgoláshoz nagy műanyag tűket szerezzünk be, illetve textilszálat, de egy régi pólóból vagy rugalmasabb kötélből is elkészíthetjük a szőnyeget.

Színes világítást is használhatsz pl. fehér fonalhoz vagy egyszínű világítás köré horgolhatsz színes szőnyeget. A pasztell színek nagyon szépen mutatnak a gyerekszobában, egy kétszínű megoldás pedig ideális lehet a nappaliba. A lehetőségek szinte korlátlanok, hogy milyen világító szőnyeged lesz, csak rajtad múlik!

te-is-elkeszitheted-hangulatos-horgolt-vilagito-szonyeg-a-lakasba2

te-is-elkeszitheted-hangulatos-horgolt-vilagito-szonyeg-a-lakasba4

te-is-elkeszitheted-hangulatos-horgolt-vilagito-szonyeg-a-lakasba3

te-is-elkeszitheted-hangulatos-horgolt-vilagito-szonyeg-a-lakasba6

Kellemes időtöltést

A bejegyzés kategóriája: Horgolás
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.