Ritka csipkeminta II

Kezdés: Páros szemszámon.

1-sor: ” 1 ráhajtás, 2 szemet simán összekötünk. ”

2-sor: ” 1 ráhajtás 2 szemet fordítottan összekötünk. ”

Az 1. és 2-sort ismételjük.

ritka csipkeminta

ritka csipkeminta1


Létrehoztuk új Kézimunka/Kötés-Horgolás csoportunkat, akit érdekel, bátran csatlakozzon! Zárt csoport, de mindenkit szívesen fogadunk, aki csatlakozni szeretne! Kattints ide és csatlakozz »»»

Hozzászólások
evuli szerint:

Különleges csipke minta leolvasásához keresek segitséget.
Ha valaki ebben profi, irjon, és küldöm a minta elérhetőségét. evuli

nagyi szerint:

A facebokk-on te lennél a Tünde? Valószínű,,,üdv a “fedélzeten”:-))itt is-ott is

nagyi szerint:

Szeretettel üdvözöllek kedves sziszi127!Köszönjük elismerő szavaid. Az oldal azért jött létre, hogy együtt kössünk-horgoljunk és természetesen kedvet csinálni a kézimunkának. Kellemes időtöltés, szép ajándék és persze saját magunknak is. Tehát kezd el ismét, sok örömöt ad!Üdv:nagyi

sziszi127 szerint:

Szia Nagyi! Csodálatos a kékes szürkés elegáns nyári pulóver. Gratulálok a sok csodás mintáért amit megosztasz velünk. Régen kötöttem,de megróbálom megint. Hálás vagyok Üdv.Szilvia

nagyi szerint:

Üdv kedves Ördög! Örülök a sikerednek és törekvésednek. A minta: valószínű valamit nem úgy csináltál, ahogy a leírás van:-(( így is gratulálok és az aktuális költeményt be is mutathatnád! A facebokk-on be is tudod mutatni, küldeni,,,köszi!!!

ördög szerint:

Üdv
Van egy hasonló mintával készített felsőm, de amikor próbáltam a mintát leutánozni, egyáltalán nem erre hasonlított. Úgyhogy amint kész az aktuális költemény, visszanézek ide, hátha ezúttal sikerem lesz 😀 Köszönet a mintáért!