Nézd meg, hogyan horgolhatsz 7 különböző, gyönyörű virágot!

Érdekes és szép részleteket adnak a munkádhoz,  nőiességet és finomságot csempész a horgolásba. Erre kiválóan alkalmasak a virágok, melyeknek többségét egyszerű elkészíteni.

nezd-meg-hogyan-horgolhatsz-7-kulonbozo-gyonyoru-viragot

Kipróbálhatod őket hajpántokon is.

Egyszerűen illeszd rá a virágot egy olcsó, egyszerű hajpántra vagy hajcsatra egy kevés ragasztó segítségével és máris divatos, egyedi kiegészítőre tehetsz szert!

1. Hajtogatott szirmú virág

A nyári szellő és a szélforgók hangulatát idézi ez a virág, aminek az elkészítése munkát és türelmet is igényel. Inkább kiegészítőként használhatjuk ezt a virágtípust, mintsem fő díszítőelemként.

2. Rózsa

Ezek az imádni való rózsák textúrát és mélységet adnak. Ideálisak takarókhoz, sálakhoz, sapkákhoz. Ha megfelelően készítjük el őket, nagyon hasonlítanak a cukormáz virágokhoz.

nezd-meg-hogyan-horgolhatsz-7-kulonbozo-gyonyoru-viragot2

3. Májusi virágok

Ennek a bájos kis virágnak egyszerre van mai és régies kinézete. A szegélyek és a textúra teszik nagyszerű díszítőelemmé. Próbálj meg klasszikus színeket használni hozzá, mint a zöldeskék vagy a barna fonal az egyszerű, mégis elegáns megjelenés eléréséhez.

nezd-meg-hogyan-horgolhatsz-7-kulonbozo-gyonyoru-viragot3

4. Négyszirmú viola

Ha egy aranyos és egyszerű virágot szeretnél, a négyszirmú viola a legjobb választás. Egyszerű, de imádni való, csodásan mutat babasapkákon vagy a takaró szélét díszítve. Textúrát ad anélkül, hogy magára vonna minden figyelmet.

nezd-meg-hogyan-horgolhatsz-7-kulonbozo-gyonyoru-viragot4

5. Ötszirmú trópusi virág

Ez a szép virág leginkább hawaii hangulatot idéz. A közepét és a szegélyét különböző színű fonalakkal elkészítve még vidámabbá tehetjük a virágot.

nezd-meg-hogyan-horgolhatsz-7-kulonbozo-gyonyoru-viragot5

6. Mikulásvirág

Ha a karácsony számodra is elképzelhetetlen mikulásvirág nélkül, akkor ezt a horgolt virágot neked találták ki! A ragyogó piros színű virág szépen mutat a karácsonyfatalp takarón vagy az ajándékoknak kitett harisnyákon.

7. Kála

A finom szirmok elkészítéséhez némi ravaszságra és kisebb tűre lesz szükséged, de az eredmény megéri az erőfeszítést. Szép dekorációt készíthetünk belőle otthonra vagy akár egy esküvőre is.

Kellemes időtöltést


Létrehoztuk új Kézimunka/Kötés-Horgolás csoportunkat, akit érdekel, bátran csatlakozzon! Zárt csoport, de mindenkit szívesen fogadunk, aki csatlakozni szeretne! Kattints ide és csatlakozz »»»

Hozzászólások