Nézd meg, hogyan horgolhatsz 7 különböző, gyönyörű virágot!

Érdekes és szép részleteket adnak a munkádhoz,  nőiességet és finomságot csempész a horgolásba. Erre kiválóan alkalmasak a virágok, melyeknek többségét egyszerű elkészíteni.

nezd-meg-hogyan-horgolhatsz-7-kulonbozo-gyonyoru-viragot

Kipróbálhatod őket hajpántokon is.

Egyszerűen illeszd rá a virágot egy olcsó, egyszerű hajpántra vagy hajcsatra egy kevés ragasztó segítségével és máris divatos, egyedi kiegészítőre tehetsz szert!

1. Hajtogatott szirmú virág

A nyári szellő és a szélforgók hangulatát idézi ez a virág, aminek az elkészítése munkát és türelmet is igényel. Inkább kiegészítőként használhatjuk ezt a virágtípust, mintsem fő díszítőelemként.

2. Rózsa

Ezek az imádni való rózsák textúrát és mélységet adnak. Ideálisak takarókhoz, sálakhoz, sapkákhoz. Ha megfelelően készítjük el őket, nagyon hasonlítanak a cukormáz virágokhoz.

nezd-meg-hogyan-horgolhatsz-7-kulonbozo-gyonyoru-viragot2

3. Májusi virágok

Ennek a bájos kis virágnak egyszerre van mai és régies kinézete. A szegélyek és a textúra teszik nagyszerű díszítőelemmé. Próbálj meg klasszikus színeket használni hozzá, mint a zöldeskék vagy a barna fonal az egyszerű, mégis elegáns megjelenés eléréséhez.

nezd-meg-hogyan-horgolhatsz-7-kulonbozo-gyonyoru-viragot3

4. Négyszirmú viola

Ha egy aranyos és egyszerű virágot szeretnél, a négyszirmú viola a legjobb választás. Egyszerű, de imádni való, csodásan mutat babasapkákon vagy a takaró szélét díszítve. Textúrát ad anélkül, hogy magára vonna minden figyelmet.

nezd-meg-hogyan-horgolhatsz-7-kulonbozo-gyonyoru-viragot4

5. Ötszirmú trópusi virág

Ez a szép virág leginkább hawaii hangulatot idéz. A közepét és a szegélyét különböző színű fonalakkal elkészítve még vidámabbá tehetjük a virágot.

nezd-meg-hogyan-horgolhatsz-7-kulonbozo-gyonyoru-viragot5

6. Mikulásvirág

Ha a karácsony számodra is elképzelhetetlen mikulásvirág nélkül, akkor ezt a horgolt virágot neked találták ki! A ragyogó piros színű virág szépen mutat a karácsonyfatalp takarón vagy az ajándékoknak kitett harisnyákon.

7. Kála

A finom szirmok elkészítéséhez némi ravaszságra és kisebb tűre lesz szükséged, de az eredmény megéri az erőfeszítést. Szép dekorációt készíthetünk belőle otthonra vagy akár egy esküvőre is.

Kellemes időtöltést

A bejegyzés kategóriája: Horgolás, Horgolásminta
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.