Nehéz elhinni, hogy ezt a gigantikus takarót egy törékeny lány kötötte! Hogyan sikerült ez neki?

Azok, akik szeretnek szép dolgokat a saját kezűleg létrehozni, most nagyon meg fognak lepődni. Művészi alkotások között sok eredeti dologgal találkozunk, de ezekkel a remekművekkel nem lehet versenyezni.  Ezek az alkotások mesésen néznek ki. Az alkotó büszkén fedi fel szakmai titkait és egyáltalán nem fél attól, hogy majd ezt más is el tudja készíteni. Figyelj és tanulj, lehet, hogy te is kedvet kapsz ahhoz, hogy ilyen csodát alkoss!

Ez a lány páratlan dolgokat hoz létre gyapjúból. Az a zseniális ötlet pattant ki a fejéből, hogy birka gyapjúból készítsen nagyon vastag fonalat. És ebből mesébe illő dolgokat lehet létrehozni. A találékony lány kötőtű helyett, PVC csövet használ. Egy 1,3 x 2,1 m-es takaróhoz körülbelül három kilogramm gyapjút használ fel.

Hogyan kössünk nagy takarót?

A PVC cső, amit a lánya kötéshez használ, körülbelül 1,5 m hosszú.

Az ágy aprónak tűnik a terebélyes takaró mellett.

Egy takaró megkötéséhez ennyi gyapjú fonalra van szükség.  Én csak azon lepődtem meg, hogy pár óra alatt el lehet készíteni egy ilyen gyapjútakarót. Úgy gondoltam, hogy ehhez napokon keresztül tartó fáradságos munka szükséges.

A gyapjú fonal a puhánál is puhább. Hihetetlenül lágy tapintású, újra és újra szeretnénk megérinteni. Bőrünknek öröm, ha egy ilyen természetes anyaggal érintkezik.

Azoknak, akik komolyan érdeklődnek a kézműves termék iránt, a művészlány még egy videót is készített, ami rendkívül népszerű lett az interneten.

Volt olyan, aki meg tudta ismételni az ő alkotását és hasonló takarót tudott kötni. Mások inkább internetes áruházon keresztül vásárolják meg a már kész takarót.  Ez az egyedi ötlet a feltalálónak jó üzletet hozott.

Macska és rokka romantikus fénykép téma, de a fonáshoz nincs szükség sem a rokkára sem egy selymes barátra.

A lány bevallotta, hogy az első próbálkozásánál, amikor ezt a különleges gyapjútakarót akarta megkötni, sajnos nem sikerült, mivel először seprűnyelet használt kötőtűnek, ami nem volt megfelelő méretű. A PVC cső, az az igazi!

Minden takaró egyedi, mindig arra törekszik, hogy a kötéshez különböző mintát és formát használjon, állandóan keresi a változatos megoldásokat.

Hol lehet ilyen csodát vásárolni? Én is ilyet szeretnék… Igazság szerint én nem mernék ilyen munkába belevágni.

A cicák odavannak a puha takaróért. Úgy fekszenek rajta, ahogy csak akarnak.

Valószínűleg ez a cica mennyország…

Mindenkinek mutasd meg ezt az egyedi takarót, a cicák nagyon boldogok lesznek

A bejegyzés kategóriája: Kötés, Videó-kötés
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.