Mire használhatod a megmaradt gyapjúfonalat? Kiszíts szőnyeget, vagy más szépséges dolgokat belőle!

Most ti is készíthettek különlegesen szép szőnyegeket ha akartok, na és persze, ha van időtök és türelmetek. Ezért a mai témánk: kisebb szőnyegek készítése bojtokból.

A  megmaradt fonalakból készített, kisebb vagy nagyobb bojtszőnyeg a lakásunk bármelyik részét díszítheti. Készíthetünk bármilyen méretű és színű bojtszőnyeget csak a fantáziánk szab határokat. Ha van egy kis kézügyességünk és jó érzékünk a színek kombinálásához már el is kezdhetjük a munkát.

Ha már azon gondolkodsz, hogy sok időt fogsz elvesztegetni a bojtok elkészítésével, esetleg a régebbi módszert használnád, a fonál legombolyításához, pl a fonál kifeszítése, egy szék lábaira, akkor szeretnénk elmondani, hogy a cérnás boltokban kapható, gombolyításra kifejlesztett szerkezetek megkönnyíthetik a munkádat.

Néhány fotót szeretnénk bemutatni, hogy inspirálódj. Ezen ötletek megvalósításhoz semmi másra nem lesz szükséged, mint egy darab hálószerű anyagra, több elkészített bojtra és egy horgolótűre.

Mire tudjátok még felhasználni a bojtokat? Párnák díszítéséhez és más tárgyak dekorálásához. Ne felejtsétek el, megírni a véleményeteket erről a témáról.

 

Kellemes időtöltést

A bejegyzés kategóriája: Egyéb, Horgolás
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.