Keresztezett szalagmintás női kardigán

Keresztezett szalagmintás női kardigán.

keresztezett szalagmintas

https://koteshorgolas.com/keresztezett-szalagmintas-noi-kardigan-2.html

Ha pedig tetszett a poszt, oszd meg a többiekkel is – nyomj egy lájkot!

A bejegyzés kategóriája: Modellek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

4 hozzászólás a(z) Keresztezett szalagmintás női kardigán bejegyzéshez

 1. Eni szerint:

  Kedves Nagyi,
  Kb. 15 éve letettem a kötőtüket.Azelőtt rengeteg mintát megkötöttem. A keresztezett szalagmintát- én kockásként ismertem,ma sajnos már nem emlékszem a leirásra.Nagyon boldog lennék ha ezt megkahatnám.
  Előre is köszönöm,Botár Enikő, Csikszeredából

 2. nagyi szerint:

  Kedves Enikő! Szeretettel köszöntöm a web lapon.A közölt minta “keresztezett”, mint a fotón is látható.Gyakorlott kézimunkázóknak ajánlom, de figyelmesen követve ezt sem nehéz elkészíteni. Kicsit bonyolult csak. Ugyanis a “kockás” soronként és megfelelő szemszám váltakozása adja a “kockás” mintát.Pl: 10 szemenként és 10 soronként váltva a színt. A modellen látható “rézsút” a szürke és sárga színű ….szalagokból,,, alakítható ki. Ígérem, a közeljövőben leírom részletesen a “sorokat”, de kicsit időigényes, így a héten nem tudom vállalni.Türelmét köszönöm és máskor is szeretettel várom.
  Üdvözlettel:nagyi

 3. nagyi szerint:

  Kedves Enikő! Pótoltam a kért pulóver kötésmintáját. Nem kell megijedni, nem olyan ördöngős, mint ahogy az ember olvassa. Lépésről lépésre kötés közben simán megy a munkafolyamat.Sok sikert kívánok hozzá:nagyi

 4. nagyi szerint:

  Szeretettel üdvözöllek Kedves Márta.Itt megtalálod a fotót.Azonkívül a leírásokat is a “keresztezett szalagminta” 2.,3., és 4.,alatt, ha beütöd a lapon lévő keresőbe.
  Szép napot:nagyi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.