Itt az ideje megkötni: hogyan viseljük a sálat, a kendőt, turbánt, nyakmelegítőt, vállkendőt, fejkendőt. Őszre és télre!

Divatosnak és stílusosnak lenni könnyebb, mintsem gondolná. A szép kendő és sál minden évszakban aktuális. A helyesen megválasztott kiegészítő feldobja a legszürkébb és legunalmasabb kabátot is. Tanuld meg megkötni ezeket a kiegészítőket és hozd létre a neked legmegfelelőbb külsőt! Fogadd meg azokat az egyszerű tanácsokat, amiket bemutatunk ebben az összeállításban.

Stílusos kendők és sálak

1. Előkelő és pompázatos is egyszerre. A barna szín mindig népszerű ősszel. Mindegyik árnyalata –a világostól az sötét csokibarnáig – mindig ideális. Jó választás üzleti találkozóhoz, kellően kiemeli a stílust és tompítja a kihívó külsőt.

2. A kockás kiemeli a kifinomult stílust. Az élénk szín, szokatlan árnyalattal univerzális kiegészítő.

3. Ha optimista vagy, gondolj a szivárványra! Az élénk szivárványos motívumok növelik az önbizalmat. Nézd meg a kézzel készített sálat ebben a színben. Gyorsan és könnyen megkötheted, a legjobb, ha egyszínű kabáttal, vagy rövid kabáttal viseled.

4. A turbán bátran viselhető ezen az őszön. Valójában ez csak egyszerű kendő, csupán megfelelően kell körbetekerni a fej körül. Nézd meg a bemutatót, hogy hogyan kell megkötni ezt a kiegészítőt.

5. Az utóbbi szezon  legdivatosabb sáljai és vállkendői a nagyfonatú mintázatok voltak. Nem egyszerűen nagyok, hanem hatalmasak! Ez az, amivel valóban meg lehet hökkenteni a környezetedet.

6. Ha szeretsz flörtölni, köss masnit a fejedre. Még nyáron is divatos az ilyen kiegészítő.

7. Egy eredeti kendővel romantikus francia stílust alkothatsz. Nézd meg ezt az egyszerű bemutatót, hogy hogyan kell ezt csinálni.

8. Az egy tónusú színek nem mennek ki a divatból. Világos és sötét felsőruházattal is hordhatod.

9. Amikor a ruhatáradat a nyakmelegítők és a sálak uralják, akkor próbáld megjegyezni, hogy hogyan kell ezeket viselni. Ezek a ruhadarabok egyszerűen hordva ügyesen kiegészítenek bármilyen viseletet.

10. Pompázatos külsőben segít egy virágmintás kendő, illetve egy vállkendő. Válaszd a legszembetűnőbbet és bátran menj ki az utcára!

11. Öt egyszerű módja a sál megkötésének, ami segít, hogy elegáns legyél ugyanazzal a kiegészítővel.

12. Fejkendő nem csak nagymamák részére! Kösd meg a példa szerint, és a ruhatárad választékos kiegészítőjévé válik.

13. Még egyszer a sálakról. Ha az óriás mintázat nem kedvenced, akkor kösd meg egyszerűen a termetes sáladat. Jól mutatnak a különböző színek.

Bármely viseletnél legyél önmagad! Változtass a megszokott külsődön, kísérletezz!

A bejegyzés kategóriája: Egyéb, Kötés
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.