Gyönyörű, drága és arisztokrata: ez a fehér boho, a legjobb választás a nyárra!

A sokak által kedvelt boho stílus ezen a nyáron aktuálisabb, mint valaha! Jellemzői, hogy könnyed a szabása, természetes anyagokból készült, finom és végletekig nőies a megjelenése. Olybá tűnik, hogy nem is igazán létezik ehhez hasonló stílus. A boho ugyanis egy nagyon sokoldalú stílust takar, amiről nagyon sokat lehet beszélni. Érdemesebb ehelyett megnéznünk a legelőnyösebb fehér, illetve tejszínű nyári bohó-ruha ötleteket!

A Koteshorgolas.com szerkesztősége most elárulja olvasóinak, hogy melyek azok a különleges darabok boho stílusban, amiket a nagy nyári melegre való tekintettel ajánlanak nekünk a divattervezők.

Női ruhák a strandra

1. Egybeszabott női boho-ruhák

Minden elfogultság nélkül állítható, hogy a boho stílus első helyen áll a nyári ruhák között, hiszen a boho egy nőies és élénk válasz az unalmas és jellegtelen városi ruhákra. És méghozzá micsoda választ! A fehér, illetve tejszínű fodros, csipkés vagy hímzett boho ruhák a legjobb választások nyárra!

Az ilyen ruhák nagyon kihangsúlyozzák a szép nap barnította bőrt és a könnyed szabás, a világos szövet ideális komfortot biztosít a forró nyári napokon.

Az ilyen összeállítás megvédi a bőrünket a nap káros sugaraitól, emellett nem lesz melegünk sem benne.

2. Tunikák boho stílusban

A fehér bohém tunikák ugyancsak nagyon népszerűek a strandolók körében. A könnyed szabásmintájú tunikák hatalmas előnye, hogy elrejtik alakunk kisebb nagyobb hiányosságait, rejtélyesen takarják testünket.

Az elragadó könnyed boho-tunikák csipkékkel, illetve fodrokkal legjobban a karcsú hölgyeken mutatnak jól.

3. Boho ingek és blúzok

ÓÓ, igen, a boho stílusú ingek és blúzok a boltok polcait szinte megszállták. Akárhova nézünk, mindenütt blúzok. Nyitott vállal, lenge, könnyű anyagokból, mindenféle hímzéssel díszítve…

A boho stílusú blúzok nagyon sokoldalúan használhatóak, hiszen viselhetőek munkahelyen, sétához és még hivatalos eseményekre is felvehetőek.

4. Fehér szoknyák és nadrágok

Hogy lehetne elképzelni a fehér nadrágokat és szoknyákat a boho stílus nélkül? A boho nadrágok és szoknyák mindig eleganciát és nőiességet sugároznak.

Az ilyen nadrágok kitűnő választást jelentenek, ha éppen strandra készülsz, de akkor is, ha csak a városban tennél egy sétát. Hamisíthatatlanul nyári viselet!

Ami a legfontosabb: a fehér boho stílus mindig fantasztikusan néz ki, legyen szó ingről, vagy éppen nadrágról, esetleg szoknyáról.

Tetszett ez a cikk? Akkor oszd meg te is barátaiddal, ismerőseiddel a közösségi oldalakon!

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.