Egyenes szárú mellény: viseld, ahogy tetszik!

A Koteshorgolas.com szerkesztősége az ügyes kezűekkel sietve megoszt egy remek ötletet. Az egyenes szárú mellény sokféleképpen variálható és ezért hasznos eleme a ruhatáradnak. Kiváló kiegészítője mind klasszikus ruházatnak, mind a casual (mindennapos) viseletnek és egy bross kiegészítővel rögtön elegáns viseletté válik.

A variálható mellény

Ez az ujjatlan kötött mellény kétféleképpen hordható. A fonal színét természetesen az ízlésünknek megfelelően magunk választhatjuk meg. Ebben az esetben a sötét és a világos színek kontrasztja kihangsúlyozza a modell eredetiségét.

Kiterített állapotban. Mint láthatod, a mellény karkivágása téglalap alakú.

Remekül néz ki!

Ilyen nyak kialakításnál nem kell félni a huzattól.

Vannak olyan ruhadarabok, amibe az első látásra beleszeretsz… Pont ez történt velem is ennél a mutatós mellénynél. Biztosan értékelni fogod ezt a kötési ötletet! Feltétlenül oszd meg az ügyes kezű barátnőiddel.

Polyánki Csilla kézimunkája: Teljes hossz 85 cm. Bőség 94. Én ráhagytam 5 cm mindkét oldalon. Karöltő lentről 42 cm 24 cm magasan. Így hosszabb lett.


Létrehoztuk új Kézimunka/Kötés-Horgolás csoportunkat, akit érdekel, bátran csatlakozzon! Zárt csoport, de mindenkit szívesen fogadunk, aki csatlakozni szeretne! Kattints ide és csatlakozz »»»

Hozzászólások