Divatos ruhák egyszerű szabásmintái, amit szabó ismerősöm osztott meg velem! Kezdőknek is sikerülni fog.

A nők nem csak a szép öltözékeket imádják, hanem azokat is, amilyet mások valószínűleg még nem viseltek. De az üzletekben minden egyes modellből van mindig egynéhány darab és a híres tervezők egyedi modelljei eléggé drágák. Ezért csodálatos az önállóan, vagy a szabónál varratott ruha!

A Koteshorgolas.com szerkesztősége ezért direkt a te részedre összeállított 11 ujjatlan női nyári ruha szabásmintát. Nagyon könnyű elkészíteni őket, ezért a varrásban járatlanok is könnyedén meg tudják varrni. Hogyha a varrás nem az erős oldalad, akkor a neked tetsző ruha fotóját meg tudod mutatni a szabódnak. Nem lesz drága megvarratni ezt a fajta ruhát, mert nem kíván nagy erőfeszítést, időt és anyagot. Ezek a szabásminták 44-46-os méretűek. Vedd le méreteidet és gyerünk alkotni!

Ruhák szabásmintával

1. Egy kis fekete ruhával minden nőnek rendelkeznie kell. Nézd, hogy mennyire egyszerű a szabásmintája, de ennek ellenére milyen hihetetlenül néz ki. A meztelen hát kiemeli a nőiességet és szellős viselet nyári napokon.

2. Egy igen stílusos ruha, a legjobb benne, hogy nagyon könnyű megvarrni. A boltban ezért nem keveset kellene fizetni. Ezt a ruhát egy övvel vagy egyéb kiegészítőkkel még jobban fel lehet dobni.

3. Egy nagyon aranyos ruha. Csak az anyagtól függ, hogy egyszerűnek vagy elegánsnak fog-e tűnni.

4. A nyitott hátú pántos ruha tökéletes a tengerparti sétákhoz. Még egy szalmakalap és máris kész a fantasztikusan elegáns összeállítás.

5. Még egy variáció a nyári pántos ruhára. Nagyon divatos oversize méretben.

 

6. Ebben az évben divatos a váll szabadon hagyása. Nagyon divatos ruha.

7. Az alkalmi babaruha, amely minden kislány álma. Ideje ezt megvalósítani az életben.

8. Ebben a ruhában lehet dolgozni és esténként sétálni is.

9. Csipkével nagyon nőies ruha.

10. Egyedi nyári ruha, ebben az évben nagyon divatos fazon.

11. Elegáns és ugyanakkor nagyon szexis ruha. Ebben könnyedén meg lehet hódítani a világot.

Nem kell feltétlenül profinak lenni, hogy szép ruhát varrjál. Az első pillanatban bonyolultnak tűnő ruhák, valójában nagyon könnyen megvarrhatók.  Mond el a hozzászólásokban, hogy te melyik fajta ruhát varrnád meg és ne felejtsd el megosztani a szabásmintákat barátnőiddel a világhálón!

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.