Divatos hímzett kiegészítők: gallérok, csokornyakkendők táskák, stb. 19 szuper ötlet!

Az adott egyén társadalmi státuszától függetlenül, immáron évszázadok óta töretlen a ruhát díszítő hímzések sikere. A divat változik, újabb technológiák lesznek életünk szerves részei, de a hímzés sosem megy ki a divatból!

És éppen most, a 2017-es év divatja között is nagy számban találhatóak kézzel készült hímzések, melyek funkciója a ruha díszesebbé tétele. Az ilyen fantasztikus kézimunkák teszik viselőjüket, a modern, határozott nőt egy kissé romantikusabbá, kacérabbá és egyszersmind gyengédebbé.

A modern hímzések nem csak közvetlenül a ruhán találhatóak meg, hanem a kiegészítőkön is. Sokat emel egy táska kinézetén egy dekoratív hímzés, de említhetnénk a nyakkendődíszként, a gallérokat, vagy akár a hímzett fülbevalókat, melltűket is.

A Koteshorgolas.com szerkesztősége összegyűjtött 19 egyedülálló ötletet, melyek között található gépi és kézi hímzés is, egy közös van bennük: mindegyik a női ruhák dísze! És mindegyik csodás!

Divatos kiegészítők

1. Ez ám a szépség! Ilyen gallérokkal akármelyik ruha egyedivé varázsolható

2. Nagyon finom és kedves, igaz-e?

3. Bizonyos szimbólumok, illetve eleve a hímzés maga, melyet szívvel és lélekkel készítettek, képes megvédeni viselőjét a negatív energiáktól.

Amikor a sok bámuló szem már zavaró, a hímzés akkor is egy tökéletes megoldás, hiszen magára vonja a figyelmet, egyszerűen lehetetlen nem odafigyelni rá.

A virág-motívum számos divattervező nagy kedvence.

4. Finom elegancia!

Ezzel a kiegészítővel még a legjelentéktelenebb ruha is káprázatossá válik.

5. Még egy variáció a fantasztikus hímzett gallérokra!

6. Imádom az árvácskát! Egyenesen a meleg koranyár jut róla eszembe. Miért is ne adhatnánk hozzá ezt a szép kiegészítőt szinte bármelyik ruhánkhoz?!

7. A hímzés nem csak díszíti az adott ruhát, hanem ad neki egy plusz jelleget is. Ezzel az adott ruhadarab eredeti stílusa „fűszeresebb” lesz.

8. A csokornyakkendő már meglehetősen régóta nem csak a férfiak ruhásszekrényének tartozéka. Köszönhetően a feltűnő színeinek és virágos motívumának, ez a csokornyakkendő csak úgy árasztja magából a nőiességet és a finomságot.

9. Ilyen melltűket mindenkinek kell tartania otthon! Elkészítésükhöz sincs szükség nagy munkára, elég, ha az általános iskolai technika órákra emlékezünk vissza.

10. Ez a nyakék egyszerűen lenyűgöző! Ilyet feltétlenül készítenem kell magamnak!

11. Kicsit több kreativitással csodás csokornyakkendőket készíthetünk magunknak.

12. Az ilyen kiegészítőket nem igazán nevezhetjük nagy felfedezésnek, ennek ellenére jómagam zseniális ötletnek tartom a ruhák díszítésére.

13. Nagyon tetszik és egészen meglepett, hogy a szürke és acélkék csokornyakkendőt mennyire fel lehet dobni fehér madarakkal és virágokkal. Egyszerűen csodás és egyben nem mindennapi női csokornyakkendő-ötletek!

14. Lehetetlen nem elmosolyodni, ha az ember pillantást vet erre az aranyos blúz-dekorációra!

15. Varázslatos virágmotívumok!

16. Nem sokat ellenkeznék, ha felajánlanának nekem egy ilyen aranyos retikült.

17. Nézzed ezeket a táskákat! Még a legegyszerűbb stílust is mennyire feldobják a hímzések!

18. A jó ízléssel kiválasztott kompozíciónak köszönhetően ezek a női táskák nagyon divatosak és egyben nőiesek is!

19. Túl sok hímzés nem létezik! Egészen magával ragadott ezeknek a hímzett pénztárcáknak a stílusa!

Ahogy mondani szokták: minden új tulajdonképpen az elfelejtett régi! A hímzés a ruháknak ad egy plusz jelleget és emellett rendkívül egyedivé is teszi őket. Ha valaki tud hímezni, akkor a hímzésekkel anélkül újíthatjuk meg bármelyik ruhánkat, adhatunk neki egy új stílust, illetve emelhetjük az értékét, hogy felesleges plusz kiadásokba bocsátkoznánk.

Ha te is tudsz hímezni, akkor ideje ezt a tudást a nyári ruha-kiegészítők területén is kamatoztatni. Nem kell folyamatosan csak asztalterítőket hímezni!

Oszd meg ezt a cikket a barátiaddal, ismerőseiddel is, lehetséges, hogy ez a kis összeállítás elegendő motiváció lesz részükre, hogy ők is foglalkozzanak ezen a kézimunkának ezzel a csodás fajtájával. Egy olyan kincset hozhatunk így létre, amit továbbadhatunk gyermekeinknek, unokáinknak is!

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.