21 szemet gyönyörködtetően szép dekoratív párna ötlet. Ezek még azoknak is megvalósíthatóak, akik nem tudnak varrni

A kellemes lakásbelsőhöz hozzá tartoznak a szép dekoratív párnák is, hiszen elég mindössze pár ilyen párna és máris teljesen más hangulata van a vendégszobának, a hálószobának vagy akár a gyerekszobának.

Ezek az egyedi, de mégis szép díszek utánozhatatlan megjelenést kölcsönöznek minden enteriőrnek. A divattervezők szerint három-hat párnát ideális elhelyezni. Én azonban úgy vélem, díszpárnából sosem lehet elég!

Már csak azért sem, mert hiszen párnát nem csak a díványra és az ágyra tehetünk, de a székekre, sőt a földre is! A párnák szépen harmonizálnak a világos szobabelsővel is. Ezen kívül ezek a bájos díszpárnák kiváló ajándékként is funkcionálhatnak.

Dekoratív párnák saját kezűleg

A Koteshorgolas.com szerkesztősége 21 olyan csodás ötletet mutat most be kedves olvasóinak, melyeket bárki elkészíthet otthon és ezek a saját kezűleg készült párnák biztosan lakásunk díszei lesznek!

1. Ezt a varázslatos ötletet könnyű megvalósítani, ha van otthon sokféle szalagunk. Ezek a párnák nem csak elegánsan mutatnak, de egyben nagyon aranyosak is. A szalagokból létrehozhatunk különféle mintákat: virágokat, masnikat, vagy akár gyönyörű szép pillangókat. Ezen kívül a szalagokkal való munka nem igényel semmilyen speciális tudást vagy ismeretet, bátran ajánlható kezdőknek is.

3. Amennyiben a gyermekkorodban a rátétes díszítés volt a vesszőparipád, akkor ideje felnőttként ezt feleleveníteni és megvalósítani. A különböző színű rátétekkel igazán elegáns, de főként egyedi dolgokat hozhatsz létre. Amire még szükséged lesz, azok a következők: olló, cérna, némi rátétanyag és a legfontosabb, a fantázia!

4. Ez már a mesterkurzus, azaz hogyan készíthetünk a saját kezeinkkel valóban egyedi párnát. Lépésről lépésre.

5. Ez a lehetőség azok számára lesz vonzó, akik folyamatosan elkeverik és emiatt keresik a TV távirányítóját, a légkondicionáló kapcsolóját stb.. Nos nekik való az alábbi igencsak praktikus párna.

6. Azok számára, akik a csillogást otthon sem szeretnék mellőzni, íme a megoldás: flitterekkel és fényes gyöngyökkel díszített párna!

7. Egyszerűen nem találok szavakat ezekre a virágmintás párnákra! Ahhoz, hogy neked is ilyen csodás párnáid legyenek, először is velúrra lesz szükséged, vagy valamilyen EVA alapú anyagra. Ezekből meglepően könnyedén, a kezed hőjét használva lehet virágokat, illetve azok szirmait megformázni mindenféle színben és méretben.

8. Ilyen mintákat előre elkészített sablonok segítségével készíthetünk.

9. Ezek a díszpárnák kiválóan mutatnak majd a díványon! A párnahuzat készülhet zsákvászonból, míg magát a párnát érdemesebb szintetikus anyaggal megtölteni.

10. Íme, egy felettébb egyszerű, de nagyon ötletes megoldás. Amire szükséged lesz, az mindössze egy tű, színes gombok és a hozzájuk színben passzoló cérna. Ezek segítségével te is létrehozhatsz ilyen aranyos párnákat.

11. Még egy virágmintás díszpárna-ötlet.

12. Csodálatos párna-ötlet, igaz-e?

A saját két kezünkkel készült díszpárnák lakásunk belsejének ékes díszei lehetnek, melyek sokszor csak tovább szépítik, máskor teljesen megváltoztatják a környezetüket.

Ha neked is tetszettek ezek az ötletek, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is őket! Biztos hálásak lesznek érte!

Vedd körbe magad olyan dolgokkal, amik valóban örömet okoznak neked és szemedet is gyönyörködtetik.

Kívánunk sok kreativitást!

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.